4 Mayıs 2019 Cumartesi günü benim için yoğun bir gün olacak. Önce Yeşil Düşünce Derneği’nin düzenlediği İklim Buluşması’nın 11.00’de başlayacak olan ikinci oturumunda moderatör olacağım. People’s Climate Case’den Gökşen Şahin’in ve Ekoloji Kolektifi Derneği’nden Serde Atalay’ın konuşacağı oturumda iklim hukuku tartışılacak. Programın tamamına buradan ulaşabilirsiniz: http://yesildusunce.org/iklim-hareketlerini-konusuyoruz/
Sonrasındaysa Anadolu yakasına geçeceğim ve Marmara Hukuk Derneği’nin düzenlediği Çevre Çalıştayı’nda saat 14.45’te hayvan hakları (aslında hayvanların haklarının olmadığını, neden olması gerektiğini ve nasıl olabileceğini) anlatacağım. Bu etkinliğin afişi de aşağıda.
Cumartesi gününü iklim, ekoloji ve hayvan haklarıyla ilgili bilgilenmek ve sorularını sormak için kullanmak isteyenleri beklerim.